WILDE-PEDIQUE silver plus van LCN

WILDE-PEDIQUE silver plus is een elastische 1-fase kunststof die zich optimaal aan de afwikkeling van de voet aanpast. Het “plus” staat voor een bijzonder anti-mycotische toevoeging. Door de toevoeging van de werkstof “microzilver” wordt Wilde-Pedique silver plus op unieke wijze veredeld. Het innovatieve Wilde-Pedique silver plus bezit een antibacteriële werking die aan dit edelmetaal wordt toegekend. Het bevat het wetenschappelijk getest kiemdodend component Piroctone Olamine. Testen met schimmels en gisten hebben uitgewezen dat het een kiemdodende werking heeft. Bovendien wordt aan het toegevoegde zilver een antibacteriële werking toegeschreven.

 

Met dit bijzonder professionele product kunnen wij :

  • Mycosenagels en verhoornde nagels behandelen
  • Ingescheurde nagels corrigeren
  • French pedicure toepassen

 


WandelWol

Antidruk-wol van Wandelwol bestaat uit een melange van 100% Nederlandse schapenwol; het is geprepareerd voor zijn doel zonder chemische bewerkingen of chemische toevoegingen.
Het materiaal is zacht, rijk aan lanoline (wolvet) wat er van nature al in zit en geeft u het gevoel te lopen op wolken.

Wandelwol-wol is door zijn natuurlijke afkomst biologisch afbreekbaar, het absorbeert transpiratievocht en ventileert. Deze wol zorgt voor warme voeten in de winter, verkoelt in de zomer en verzacht ontstane blaren en voorkomt blaar-vorming. Werkt druk-ontlastend en huid herstellend . Ook zeer geschikt voor fanatieke sporters en wandelaars.

Te koop bij VOETATELIER, voor vragen neem gerust contact op.

Pijnloos verder met je alledaagse bezigheden!